• 06 70 604 2060, vagy 06-1-4500-110
Iskola

Céges képzéseink

Szeretnéd, ha alkalmazottaid hatékonyabban és gyorsabban dolgoznának a számítógépeken? Szeretnéd, ha munkatársaid új készségekkel gazdagodnának? Szeretnéd növelni a dolgozóid cég iránti elköteleződését?

Akkor küldd őket számítógépes képzéseink egyikére!

Oktatóközpontunk rugalmas kínálatot biztosít a cégek számára mind árban, mind tematikában. A képzést úgy állítjuk össze, hogy az leginkább szolgálja a munkavállalók és a munkaadó érdekét.

A megszerzett gyakorlati tudásnak köszönhetően az adminisztratív dolgozók hatékonyabbá és önállóbbá válnak, rövidebb idő alatt végzik el a munkájukat és minőségesebb végeredményt produkálnak.

Képzéseink kiterjednek a különböző irodai szoftverek oktatására; szövegszerkesztés, táblázatkezelés, adatbázis-kezelés, prezentáció készítés, internet használat és gépírás tanulható nálunk. Mindemellett lehetőség nyílik különböző ECDL tanfolyamok elvégzésére.

Cégek részére egyaránt kínálunk tantermi és kihelyezett oktatást is. A tantermi oktatás saját termeinkben zajlik, ez esetben lehetőség van részt venni már meghirdetett tanfolyamon vagy pedig saját zárt csoportos képzés is szervezhető.

A kihelyezett oktatás értelemszerűen a cég telephelyén zajlik, ez esetben a tanfolyamon résztvevők a megszokott környezetükben tanulhatnak, illetve saját gépparkon sajátíthatják el a tudásanyagot. Kihelyezett oktatás esetén az időbeosztás teljesen rugalmas, igény szerint alkalmazkodunk a résztvevők munkaidejéhez.

Amennyiben saját céged programját vagy alkalmazását szeretnéd betanítani a munkavállalóknak, keress bennünket; vállaljuk az adott szoftver betanulását és a tudás továbbadását!